Maalaus ja tapetointi

Sisätilojen maalaus- ja tapetointityöt | Seinäjoki

Maalaus ja tapetointi ovat erinomaisia keinoja uudistaa ja muuttaa kotia entistä kauniimmaksi ja toimivammaksi tilaksi. Ammattilaisten avulla maalaus- ja tapetointityöt sujuvat tehokkaasti ja viimeistellysti, ilman kupruilevaa tai läikikästä lopputulosta.

Seinäjoen Piha- ja Remonttityöt maalaa ja tapetoi kaikenlaisia kohteita Seinäjoella sekä lähikunnissa. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita ja teemme mielellämme niin pienet kuin isot maalaus- ja tapetointiprojektit alusta loppuun. Maalaus- ja tapetointipalvelumme painottuu talviaikaan.

Maalaus uudistaa tilan tunnelman!

Jo pienillä sävyeroilla voi olla merkittävä vaikutus huoneen valoisuuteen ja tunnelmaan. Työhuone on helppo muuttaa makuuhuoneeksi rauhoittamalla seinien väritystä, ja makuuhuoneesta saadaan iloinen lastenhuone pirteiden värisävyjen avulla. Kerro meille toiveesi, niin maalaamme kotisi seinät ja katot tarkasti ja viimeistellysti. Tarvittaessa hankimme myös maalit puolestasi.

Tapetointi tuo kuviot seinille!

Tapetoinnin avulla saat olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi, keittiöösi sekä muihin kotisi tiloihin juuri sellaiset koristeelliset, kohokuvioidut, yksinkertaiset, modernit tai moniväriset tapetit kuin haluat. Valitse mieleisesi tapetit, niin me hoidamme tapetoinnin tarkalla ammattilaisotteella.

Tutustu kuvagalleriaamme »

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!