Viherkasvit sisätiloihin

Viherkasvit toimistoihin ja muihin sisätiloihin | Seinäjoki

Uusi vihersisustuspalvelu yrityksille, julkisen sektorin toimijoille sekä kaikille muille kiinnostuneille!

Tarjoamme asiakkaillemme vihersisustuspalvelua, johon kuuluvat sisätilojen huonekasvien hankinta, sijoittelu sekä säännöllinen hoitaminen. Autamme asiakasta valitsemaan tilaan sopivat viherkasvit ja haluttaessa toteutamme tiloihin vihersuunnitelman, jonka mukaisesti huonekasvit ja viherkasvit sijoitetaan. Hoitopalvelumme ansiosta työntekijöiden ei tarvitse huolehtia viherkasvien kastelusta tai hoitamisesta – me huolehdimme viherkasvien hyvinvoinnista!

Viihtyisyyttä ja hyvinvointia vihersisustuksen avulla

Viherkasvit tuovat sisätiloihin paitsi kaunista vihreyttä, vehreyttä ja viihtyisyyttä, myös lukuisia muita etuja. Ne esimerkiksi puhdistavat ja kosteuttavat ilmaa sekä tuottavat happea. Viherkasvit myös nostavat yrityksen tai organisaation imagoa ja antavat mielikuvan raikkaasta ja elinvoimaisesta toimijasta.

Vihersisustuksen avulla on myös helppo jakaa ja rauhoittaa tilaa ja sekä vaimentaa toimiston tai julkisen tilan äänitasoa. Sesongin mukaisten viherkasvien avulla tiloihin saadaan myös luotua esimerkiksi joulun, pääsiäisen tai kesän tunnelmaa.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää vihersisustuspalvelustamme. Toiminta-alueemme ulottuu pääasiassa Seinäjoen alueelle sekä lähikuntiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!